Je ademt zoals je leeft, je leeft zoals je ademt.
Verander je adem, verander je leven!

Dit is de essentie van Transformational Breath®, een liefdevol, krachtig en dynamisch proces van zelfheling waarmee het veranderen van je leven gemakkelijk gaat met de hulp van je eigen adem. Kom door deze krachtige ademhalingstechniek in contact met de oorsprong van je verwondingen. En ga voorbij het drama van het hoofd, dwars door alle beschermlagen en programma’s heen. Door te leren je adem te openen, kun je jezelf openen voor MEER LEVEN! Transformeer onderbewuste gedragspatronen, maak emotionele blokkades vrij en vul de ruimte waar eens angst was, met meer Liefde, Vreugde en Overvloed dan je ooit kon dromen.

Transformational Breath® heelt het adempatroon

Ons leven en onze adem hebben een heel krachtige verbinding. Zonder adem, geen leven. Dat deze elkaar dus sterk beïnvloeden is niet zo gek. Door de ervaringen die je tijdens je leven hebt gehad, de momenten dat je je adem hebt ingehouden of beperkt, wordt jouw eigen unieke adempatroon gevormd. Door te kijken naar deze patronen van je ademhaling, kunnen we iets zeggen over de patronen in je leven. Tijdens de sessies krijg je een analyse van jouw unieke adempatroon zodat je leert begrijpen hoe jouw leven en jouw adem elkaar beïnvloeden.

Gelukkig werkt het ook de andere kant op. Door veranderingen aan te brengen in je adempatroon en de beperkende patronen te zuiveren en integreren, kun je je leven veranderen. Transformational Breath® is de enige ademtechniek die het ademhalingspatroon analyseert en heelt.

Jouw lichaam is tijdens de sessie onze ingang. Door de transformerende adem te observeren en intuïtief in te voelen, begeleid ik je naar de punten in je lichaam waar nog een blokkade zit. Om er vervolgens met de adem een hoogfrequente energie naar toe te brengen waardoor de blokkade kan oplossen. Vaak merken we dat we door deze blokkades minder aanwezig zijn in ons leven en in ons lichaam. We vluchten in denken en proberen de wereld en onszelf mentaal te begrijpen en te controleren. We beperken onze adem en ademen het leven dus niet voluit in! Tijdens de sessie openen we je adem zo veel als op dat moment mogelijk is. Gebruikmakend van de verbonden ademhalingstechniek, beweging, klank, positieve affirmaties, multidimensionale drukpunten, feedback en coaching op jouw unieke adempatroon en jouw eigen creatiekracht.

Transformational Breath® werkt op verschillende niveaus

Deze ademmethode is allereerst gericht op zelfontwikkeling. Het is een zelf-bekrachtigend helingsproces dat een grote transformatie in je leven kan creëren. Doordat levensenergie weer gaat stromen, zien we vaak dat het lichaam ook beter gaat functioneren, voor veel mensen een welkom neveneffect. Tijdens een sessie werkt de transformerende adem op verschillende niveaus met jou en jouw systeem. Deze maken het mogelijk om beter te ademen, meer energie te hebben, je liefdevoller en vrediger te voelen en uiteindelijke hogere niveaus van bewustzijn te bereiken. De adem verbindt deze niveaus met elkaar waardoor er een  complete aanpak ontstaat die ikzelf als zeer effectief ervaar. Transformational Breath® werkt op alle niveaus tijdens iedere sessie. Het is duidelijker om elk niveau apart te bespreken, maar ze zijn dus niet werkelijk afgescheiden. Ze vormen gezamenlijk een geheel dat jou compleet maakt. We evolueren op het fysieke niveau tijdens het openen van onze ademhaling en op het mentaal/emotionele niveau door het opschonen van onderdrukte energie in ons onderbewustzijn. Op het spirituele niveau breiden we onszelf verder uit en verbinden we ons met onze Ziel. Een prachtige ontdekkingsreis.

” De kracht van deze methode leidt eenieder naar de ervaring van bevrijding op vele niveaus. Je mag het een verkorte route naar verlichting noemen. “

– Tulku Rimpoche Thubten –

Fysiek

Met Transformational Breath® leer je gebruik te maken van je volledige ademcapaciteit. De meeste westerse mensen gebruiken maar van 30-50% van hun ademcapaciteit terwijl we 75% van onze energie uit zuurstof halen! Zuurstof zuivert ons lichaam ook van toxines, bacteriën en virussen. Door de middenrif ademhaling krijgen je organen een lekkere massage en dit zorgt ook voor een sneller doorspoelen van het lymfesysteem, onze riolering. Je ontgift dus. Je cellen ademen Licht in en laten trauma en stress die hier is opgeslagen vrij. Transformational Breath® ontspant en leidt tot meer energie en vitaliteit in je leven. Onze adem is onze connectie met het leven en staat daardoor in relatie tot de hoeveelheid goeds die we kunnen ontvangen in ons leven.

Mentaal en emotioneel

Een verbeterde ademhaling brengt gemoedsrust, verlicht stress, angst, paniekaanvallen en depressie. Deze krachtige techniek verwijdert gedachtenpatronen die jou niet langer dienen waardoor meer ruimte ontstaat voor een verhoogde creativiteit en mentale helderheid.

Transformational Breath® creëert permanente oplossingen door onderdrukte emoties en negativiteit in lichaam en geest te bevrijden. Je zult meer vertrouwen ervaren, innerlijke vrede en inzichten verkrijgen en meer compassie voor jezelf en anderen ontwikkelen.

Spiritueel

Transformational Breath® is een instrument waar je je leven lang gebruik van kunt maken en waarmee je toegang kunt krijgen tot de hogere niveaus van bewustzijn. Ervaar hoe het is om volledig in verbinding te zijn met wie je werkelijk bent, met de eenheid en het leven terwijl de tintelende levensenergie voluit door je heen stroomt. Iedere ervaring weer uniek, diepgaand, helend, magisch en vernieuwend.

Ben jij klaar om op het diepste niveau te transformeren?