Ontdek de transformerende KRACHT van je eigen ADEM!

De meest krachtige tool die ik op mijn eigen pad tegenkwam, was de kracht van mijn eigen adem. De beweging van Spirit in mijn lichaam, de adem als brug tussen lichaam en ziel. Het raakte me om te ervaren hoeveel ik het leven nog tegenhield. Door met de adem ook het leven weer ten volle toe te laten, kreeg ik mijn grootste cadeau: mezelf.

Voel je dat ik iets voor je kan betekenen en wil je met mij samenwerken?

Boek nu een kennismakingssessie!

De eerste stap is een kennismakingssessie. We leren elkaar kennen en onderzoeken wat jouw doelen zijn en waar je nu staat. Ook doe je een volle Transformational Breath® ademsessie zodat je kunt kennismaken met de ademtechniek en krijg je een adem analyse over jouw unieke adempatroon. Vertrouwen is de basis van mijn werk. Als we allebei een JA voelen voor een samenwerking, bespreken we samen welk instaplevel het beste bij je past.

Laat oude patronen los
Revitaliseer je leven
Bekrachtig jezelf
Bereik je potentieel

Welk instaplevel past bij jou?

Er zijn 3 instaplevels. Afhankelijk van de hoeveelheid energie die nodig is (bandbreedte) voor de te maken stap en hoeveel je daarvan kunt ontvangen, bepalen we samen welk instaplevel het beste past bij de stap die je nu wilt zetten. Het instaplevel bepaald de intensiteit en integratieoverdracht van de sessie. Met ieder level krijg je toegang tot een volgend niveau van helderheid en integratie.

Ben jij klaar om op het diepste niveau te transformeren?