Spiritueel niveau

Verbinding met hogere bewustzijnsniveaus

De ouderen spraken over Prana, levensenergie, gedragen door de lucht. De ademhaling doordringt je innerlijke wezen met Prana, de levensgevende kracht die alles in het Universum voedt. Door het gebruik van de transformerende ademhaling verhogen we de trillingsfrequentie van ons elektromagnetische veld, waardoor we energetisch lichter worden, of meer verlicht.

Zodra een trauma of specifiek onderwerp is opgelost, verstilt de mentale ruis in ons onderbewustzijn en wordt de verbinding met onze ziel helderder. Je herinnert je wie je werkelijk bent. Zo’n zielsverbinding kan leiden tot mystieke ervaringen, grote inzichten en een verhoogd bewustzijn van de eenheid met alles. Voor mij gaat dit niveau heel erg over Zelf-herinnering, Zelfliefde en Zelfrealisatie. Hoe dit niveau voor jou gaat werken, mag je zelf komen ervaren. De beleving van spiritualiteit is heel persoonlijk en is voor iedereen anders.

Adem is de beweging van Spirit in het lichaam

Ademhaling is de meest essentiële beweging, waar de grootst denkbare levenskracht in zit. Met de eerste ademhaling kwamen we in deze fysieke wereld en daarom is deze direct verbonden met onze levenskracht. Wanneer die levenskracht om wat voor ‘n reden dan ook geblokkeerd raakt, kunnen we daar via Transformational Breath® weer mee in contact komen.

Door jouw levenskracht in je lichaam te brengen, door de hoogfrequente energie van jouw eigen adem, kun je alles wat een lagere trillingsfrequentie heeft, transformeren. Je ruimt op en maakt meer ruimte voor jou, voor wie je werkelijk bent, om te zijn. Als je herinnert wie je bent, veranderd jouw gedrag en interacties met de wereld. En omdat jij veranderd bent, is de wereld rondom jou veranderd.

Onze ware oorsprong hervinden

Tijdens een ademreis reis je naar werelden binnenin jezelf en kun je je ware aard vinden en de spirituele kant van het leven ontdekken. Spiritualiteit is heel persoonlijk, en tijdens de sessies kan iedereen dit op z’n eigen manier ervaren. De levensadem is magisch, mystiek en creëert een ervaring van diepe verbondenheid met jezelf en het Leven. Door het zuiveren en integreren van het onderbewuste, komen we gemakkelijker bij de lichtere Zijnstoestanden, zoals liefde, vrede, vreugde en compassie. Zij weerspiegelen onze ware aard en laten zien wat onze ware oorsprong is. We zijn allemaal verbonden en enkel onze vorm maakt het verschil tussen jou en mij. Ik ben Spirit in een lichaam, en jij ook. Zoals de Maya’s ooit al zeiden: In lak’ech, ik ben een andere jij.

 

Ik kies hoe ik de wereld ervaar

Vanuit dit bewustzijn gezien zijn we allemaal een creatieve, intelligente en unieke expressie van de Bron, op reis, bezig om hier iets te onderzoeken. In die zin zijn we ook al “heel” en hoeven we niet geheeld te worden. Spirit is overal en een deel van ons allen. De ervaringen die we hebben in ons leven, helpen ons om het antwoord te vinden op wat we aan het onderzoeken zijn. Dit gevoel van eenheid, zien wie je werkelijk bent, brengt een diep gevoel van vrede en gemak, van vertrouwen, acceptatie en overgave, wetende dat alles al perfect is. Klaar om je ongelimiteerde potentieel te leven! Het ervaren van dit bewustzijn is een keuze die we maken op het moment dat we de wereld zien zoals die is en de dingen accepteren zoals ze zijn. Wanneer we stoppen met zoeken naar de dingen die volgens ons nog niet goed zijn en deze trachten te helen, en in het moment de wonderen kunnen zien, zijn we in de flow van het leven. We kiezen dan hoe we de wereld waarnemen, wat we willen dat ze voor ons betekent. We kiezen om het goede te zien, kiezen liefde, vrede en vreugde. Dit wordt het Wonderbewustzijn genoemd.

Om op deze manier naar mezelf, de ander en de wereld te kijken heeft mij veel rust gegeven. Ik kan me meer dan ooit overgeven aan de stroom van mijn leven zonder te proberen dingen bij te sturen of om te buigen, wat altijd veel moeite en energie heeft gekost. Nu kies ik voor wat licht voelt, waar ik blij van wordt, volg ik de makkelijke stroom. En die dingen brengen me vaak weer bij mijn volgende stap waardoor mijn vertrouwen groeide over de keuzes die ik maakte en maakte ten slotte plaats voor een diep oervertrouwen dat alles precies is zoals het moet zijn om mij bij mijn hoogste potentieel te brengen. Zonder oordeel, met compassie, luisterend naar mijn innerlijke leiding, dankbaar voor alle kleine wondertjes die het leven zo leuk maken.

Wil je een persoonlijke sessie met mij afspreken?