De magie van mijn eigen adem verwondert me nog steeds.

Mijn naam is Yvonne, een gecertificeerde Transformational Breath® ademcoach en groepsleider.

Iedere dag voel ik me opnieuw dankbaar dat ik met deze krachtige en liefdevolle techniek mag werken, zowel voor mijzelf als professioneel. Transformational Breath® heeft een diepe impact gehad op mij en hoe ik mijn leven ervaar en leef. De magie van mijn levensadem, die essentiële beweging waar het ooit allemaal mee begon in dit leven en die, door hier een liefdevolle relatie mee op te bouwen, me weer terug heeft gebracht bij mijn levenskracht, mijn oorsprong.

Dit cadeau te mogen delen en faciliteren voor anderen maakt me blij en is voor mij heel bijzonder. Ik ben lang op reis geweest om mijn plekje in de wereld te vinden en ik beschouw het als een groot Wonder dat het is gelukt. Een gevoel van afgescheidenheid van mezelf, anderen en de wereld vergezelde me het grootste deel van mijn leven. Het zorgde ervoor dat ik me verloren, moe en depressief voelde en geen idee had wie ik was en wat ik wilde met mijn leven. Het zorgde er ook voor dat ik op zoek ging naar antwoorden. De afgelopen 20 jaar onderzocht en beoefende ik vele technieken en tradities om nu bedding te kunnen geven in deze fundamentele oerlaag.

Mijn eerste ervaring met Transformational Breath® voelde als thuiskomen! En nog steeds voel ik mij ontroerd, dankbaar en blij als ik aan het moment in die sessie terugdenk waarop mijn gids een duidelijke boodschap voor mij had: “dit is je pad, ga hier mee verder!” Na zoveel jaren rondgedobberd te hebben op de grote zee, vatte ik eindelijk koers. Ik gaf mij op voor het seminar waar je een hele week met jezelf en de adem werkt en daarna volgde een intensieve opleiding, met stages in binnen- en buitenland. Ook reisde ik naar Italië voor de teacher training, om daar opgeleid te worden door de oprichtster van Transformational Breath®, Judith Kravitz.

In mijn leven is er een duidelijke scheiding tussen de tijd vóór Transformational Breath® en de tijd erna, waar ik me vaker gelukkig voel, meer energie heb, het glas halfvol is en ik een groot oervertrouwen heb dat alles precies is zoals het moet zijn. Mijn Pad ontvouwt zich terwijl ik er op loop en ik deel mijn talenten met anderen in mijn adempraktijk. Ik heb nu een fijne plek om te wonen en werk samen met een team binnen de School van Ascensie en Stichting de Nieuwe Aarde. Al deze activiteiten dragen bij aan mijn wens voor eenieder in deze wereld, om vrede te voelen in je hart.

Tijdens de sessies omvat ik met mijn energie het geheel en geef daar bedding aan, waardoor veiligheid ontstaat. Veilig om te zijn wie je werkelijk bent, zodat we zonder oordeel en met compassie kunnen kijken wat je nodig hebt om je volledige potentieel te activeren. Met lichtheid, positiviteit en door volledig aanwezig te zijn met mijn zachte kracht, creëer ik een liefdevolle ruimte waar alles welkom is en waar we focussen op wat je werkelijk wilt in je leven.

Mensen weer in contact brengen met de kracht van hun eigen adem vult mij met ontzag en nederigheid. Dankbaar om getuige te mogen zijn van het heilige werk dat ze aan het doen zijn. De keuze om werkelijk naar hier te komen, het leven VOL in te ademen en hun bereidheid om alles wat daar tussen staat te transformeren, is groots werk. Ik buig voor hen allen.

Moge al wat leeft gelukkig zijn
en mogen al mijn woorden en
daden bijdragen aan dat geluk

Yvonne Schotsman

Ik ben een andere jij


 

Founder bij Natural Breath

Certified Transformational Breath® Facilitator & Group Leader
Begeleider jaarprogramma’s met het Levenswiel (tool voor ascensie)
Manager bij de School van Ascensie (collectief van en voor meesters)
Raadslid bij Raadsvuur (collectief van inheemse raden in Nederland)
Bestuurslid Stichting de Nieuwe Aarde (keten van leefgemeenschappen)

Aangesloten bij
Transformational Breath® Foundation
Transformational Breath® Association Nederland

Ben jij klaar om op het diepste niveau te transformeren?