Mentaal en emotioneel niveau

Zuiveren en integreren van het onderbewustzijn

Hier pakken we de belangrijkste redenen waarom we onze adem beperken bij de bron aan.

Onderdrukte emoties, negatieve overtuigingen, herhalende gedachten, oude oordelen en herinneringen, ze zitten allemaal in ons onderbewustzijn en bepalen mee hoe wij ons leven ervaren. Een primaire methode om deze zaken in het onderbewuste te houden, is het inhouden en beperken van de adem.

Transformational Breath® creëert permanente oplossingen door deze onderdrukte emoties en negativiteit in lichaam en geest te bevrijden. We raken de oorsprong van onze pijnen aan met de hoog trillende energie van onze levensadem. Hierdoor kan alles wat niet mee resoneert op de frequentie van onze levensadem gezuiverd en daarna geïntegreerd worden. Je zult meer vertrouwen ervaren, innerlijke vrede en inzichten verkrijgen en meer compassie voor jezelf en anderen ontwikkelen.

Adem jezelf vrij!

Graag deel ik een klein voorval wat voor mij een echte eyeopener was in hoe mijn gedachtepatronen veranderd waren sinds ik Transformational Breath® had leren kennen.

Ik ging mijn eerste sessie in een nieuwe praktijkruimte doen. Vol enthousiasme laadde ik alle spullen uit mijn auto en liep naar de voordeur van het pand. Ik zocht de sleutel en besefte dat deze nog thuis op de kast lag. Ik lachte in mij zelf terwijl ik terug naar mijn auto liep om de sleutel te gaan halen. En ik heb de rest van dat ritje geschaterd van het lachen toen ik besefte dat mijn strenge interne criticus eigenlijk niets te zeggen had over dit voorval. Geen verwijt, oordeel en nare dingen over mezelf. Ik besefte dat ik van een persoon voor wie het glas altijd half leeg was geweest, iemand was geworden voor wie het half vol is.

Wat ik zo mooi vind aan deze ademtechniek is dat werkelijk alles uit de kast getrokken wordt om zuivering en integratie te brengen in het onderbewustzijn.

Onder andere het gebruik van emotionele drukpunten, positieve affirmaties en het zetten van een intentie, gericht op je grootste wens. Het is de enige ademmethode die zich richt op de energieën en zaken die je wilt creëren, in plaats van aandacht te richten op zaken die je los wilt laten. Door naar deze hogere doelen en intenties te ademen, verdwijnen oude negatieve patronen automatisch.

Bijvoorbeeld vastzittende emoties en beperkende gedachtepatronen die zich schuilhouden in jouw onderbewustzijn. Denk ook aan trauma’s rond de geboorte en de vroege jeugd, een onbewust doodsverlangen, ouder en autoriteitsstukken, patronen van zelfsabotage en alle andere opgebouwde negativiteit in het onderbewuste.

Dit zijn vaak lager trillende frequenties die op jou hun belemmerende invloed uitoefenen en doordat ze in het onderbewuste zijn opgeslagen, hebben we ze vaak niet helder terwijl ze wel ons leven beïnvloeden. Door hier met de adem een hoogfrequente energie naar toe te brengen kunnen deze laag trillende frequenties mee gaan trillen op deze hogere frequentie. Er vindt dan een permanente verandering plaats. De adem doet het werk voor ons en het enige wat wij hoeven te doen is doorademen.

Deze ruis, die is opgeslagen in ons onderbewustzijn, heeft zijn effect op je leven. Het belemmerd je om jezelf waarlijk te kennen en deze onbewuste pijnen beïnvloeden de keuzes die je maakt in je leven. Ik probeerde vaak mijn leven te veranderen door mijn fysieke wereld te veranderen. Een andere baan, een andere relatie, maar eigenlijk veranderde er weinig aan hoe ik me voelde en de uitdagingen die ik tegen kwam. Ik besefte dat ik steeds dezelfde bleef en deze ruis met me mee nam waardoor een ogenschijnlijk nieuwe situatie om me heen, me hetzelfde bracht als de voorgaande.

Door aan de slag te gaan met de ruis in mijn onderbewuste, door gedachtepatronen te veranderen en ingehouden emoties te integreren, werd deze minder en zag ik mijn wereld om me heen veranderen en beginnen mee te bewegen met wat ik voor mezelf wenste.

Ik merkte dat ik de wereld anders tegemoet ging en deze naar me begon terug te lachen. Waardoor er nu meer plezier, liefde en vrede in mijn hart is. En dat wens ik iedereen toe!

 

Wil je een persoonlijke sessie met mij afspreken?