Coaching

1

Wat droom jij voor jezelf?
Wat voor een leven wil jij creëren?

2

Cosmic Alignment sessie

3

Multidimensionaal coachen en ontknopen

Wat droom jij voor jezelf?
Wat voor een leven wil jij creëren?

Tijdens deze sessies onderzoeken we wat jouw dromen zijn, brengen we ze op een levendige manier in beeld en versterken we ze met onze gezamenlijke creatiekracht om ze uit te nodigen in de materie. Eventuele blokkades die we daarbij tegenkomen, gaan we natuurlijk onderzoeken. Deze sessies zijn als de rijpe zwarte aarde waarin je je zaadjes kunt planten, ze voeding geeft en tot bloei ziet komen.


Traject van 6 sessies waarbij iedere sessie 1 ½ uur duurt.
We komen iedere twee weken samen op locatie of via Skype.

Voorafgaand aan het traject zal er een afstemgesprek plaatsvinden om te onderzoeken of dit traject bij je past.

Cosmic Alignment sessie

Tijdens deze meditatie nodigen we het licht van de bron uit in om in jouw zichtbare en niet zichtbare lichamen te stromen en zo te laten zien waar nog vervormingen zijn. Op de plekken waar deze energie nog niet vrij kan stromen, maken we ruimte zodat je jezelf kunt uitlijnen met jouw hoogste potentie.


Een Cosmic Alignment sessie kan los geboekt worden en vindt plaats op locatie of via Skype.

Multidimensionaal coachen en ontknopen

Bij dit zelfonderzoek ga je onderzoeken wat er niet stroomt in je leven en pellen we af tot alleen de kern overblijft. Door het stellen van de juiste vragen, in de tijdlijnen te kijken en onder alle lagen de essentie te zien, coach ik je naar inzichten waar je weer verder mee kunt. Alles wat we onderweg tegenkomen zuiveren we op meerdere lagen uit en verstrikkingen worden ontknoopt.


Ik maak intuïtief contact met diepere bewustzijnslagen en collectieve velden. Ik werk van de oppervlakte naar de essentie toe en zuiver alles uit zodat alleen de kern overblijft.

Voorafgaand zal er een afstemgesprek plaats vinden waarin we onderzoeken wat je doelen zijn en vast te stellen hoe het traject eruit zal zien. De sessies zullen plaatsvinden op locatie of via Skype.